Fragma Entertainment - Verhuur & Verkoop van professioneel Licht, Geluid & video.

Bruiloft

Bruiloftshow

Ons aandeel in uw bruiloft is voor ons een zorg, een gelegenheid zo speciaal, belangrijk en persoonlijk, dat wij ons uiterste best doen vanaf het moment van advies en overleg, tot het einde van de gelegenheid, en er voor staan, alles tot in de puntjes voor u te verzorgen. Wij hebben een aantal standaard shows samengesteld waaruit u de show kunt kiezen die het meest aan uw wensen en eisen voldoet. Natuurlijk zijn deze bruiloftshows ook nog eens aan te passen op maat.

Maatwerk

U gaat trouwen en zoekt entertainment en/of techniek voor uw trouwfeest? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze 10 jaar ervaring hebben wij inmiddels al heel veel bruiloften met grote tevredenheid verzorgd. Naast een aantal daarvoor geschikte shows kunt u bij ons ook terecht voor al uw maatwensen. Zo is het mogelijk dat u al een Discjockey of band van voorkeur heeft maar nog geen technische benodigdheden daarvoor geregeld heeft. In dat geval helpen wij u graag daarmee.

Professioneel

Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, keurig onderhouden en schoon. Wij stellen onze shows op een professionele wijze op. Wij hebben deze shows al op honderden bruiloft-locaties mogen neerzetten en dat is handige ervaring voor de essentiele voorbereiding die voorafgaat aan uw bruiloftfeest. Zo nemen wij graag contact op met uw feestlokatie om de nodige voorbereidingen als logistiek en tijdsplanning door te nemen.